Oferta świąteczna restauracji Złoty Lin

Boże Narodzenie 2025

Święta Bożego Narodzenia to czas pełen magii, rodzinnego ciepła i wyjątkowych chwil, które zapadają w pamięć na długie lata. W restauracji Złoty Lin pragniemy, aby ten okres był dla Państwa jeszcze bardziej wyjątkowy. Nasza oferta świąteczna to starannie przygotowane potrawy, które w pełni oddają smak tradycji, a jednocześnie zachwycają jakością i niepowtarzalnym aromatem. Każda propozycja w naszym menu jest przygotowana z myślą o Państwa komforcie i radości ze wspólnego świętowania.

Tradycyjne potrawy wigilijne i świąteczne

W naszej ofercie znajdą Państwo szeroki wybór dań, które doskonale wpisują się w tradycje polskich Świąt Bożego Narodzenia:

Ryby w galarecie (cena za porcję 50 g)

Karp z rodzynkami

29 zł

Szczupak faszerowany łososiem
z sosem tatarskim (2x25g)

29 zł

Rolada z suma
z sosem chrzanowym (2x25g)

29 zł

Łosoś

32 zł

Sandacz

32 zł

Ryby z naszej wędzarni (cena za 100g)

Pstrąg

16 zł

Halibut

19 zł

Łosoś

25 zł

Śledzie (porcja 150g)

Śledzie pod pierzynką

29 zł

Śledzie po kaszubsku

29 zł

Śledzie w majonezie z cebulą i jabłkiem

29 zł

Tatar ze śledzi

29 zł

Wędliny i pieczenie (cena za 1kg)

Pierś z indyka

60 zł

Karkówka

50 zł

Szynka

55 zł

Boczek

50 zł

Schab

60 zł

Polędwiczka wieprzowa 1 szt. (ok. 300 g)

65 zł

Pasztet rybny

80 zł

Pasztet wieprzowy-wołowy

60 zł

Boczek pieczony

60 zł

Schab pieczony

65 zł

Sosy (200/400 ml)

Miodowo-musztardowy

15 zł / 30 zł

Chrzanowy

15 zł / 30 zł

Tatarski

15 zł / 30 zł

Śmietanowy

15 zł / 30 zł

Zupy (330ml)

Barszcz czerwony z uszkami z grzybami

28 zł

Barszcz czerwony czysty

22 zł

Zupa sandaczowa z kluskami francuskimi

29 zł

Pikantna zupa rybna

29 zł

Grzybowa z łazankami

32 zł

Flaki wołowe

29 zł

Ryby smażone

Filet z sandacza

42 zł

Filet z karpia

39 zł

Filet z suma

35 zł

Filet z miętusa

35 zł

Ryby z pieca

Halibut dzwonko - średnia waga ok. 200 g

29 zł/100g

Łosoś porcja

45 zł/150g

Pstrąg w całości - średnia waga 300-400g.

25 zł/100g

Mięsa do odgrzania w domu

Kaczka z sosem śliwkowym
(pierś+udko) (300g)

49 zł

Poliki wołowe w sosie własnym (180 g)

45 zł

Karkówka z sosem chrzanowym (150g)

39 zł

Polędwiczki w sosie grzybowym (150g)

45 zł

Pozostałe potrawy

Miętus po grecku (400g)

45 zł

Ryby marynowane
w zalewie octowej (słoik 450/900ml)

29/45 zł

Pierogi z kapustą i grzybami (porcja 6 sztuk)

39 zł

Pierogi z wędzoną makrelą (porcja 6 sztuk)

42 zł

Kapusta wigilijna (0,5kg)

35 zł

Uszka z grzybami (porcja 0,5 kg, ok. 45 szt.)

85 zł

Kluski śląskie (6 szt.)

19 zł

Buraczki zasmażane (porcja 300 g)

12 zł

Szpinak z czosnkiem (porcja 300 g)

14 zł

Chleb jasny (0,5kg) / ciemny (1kg)

12 / 20 zł

Ciasta

Sernik z białą czekoladą (1kg)

85 zł

Szarlotka (1kg)

65 zł

Makowiec (1 szt.)

65 zł

Informacje organizacyjne

Zamówienia przyjmujemy do 21 grudnia 2025 r., z gwarancją pełnej dostępności przy zamówieniach złożonych do 10 grudnia. Istnieje również możliwość dostawy do takich miejscowości jak Serock, Legionowo, Jabłonna, Tarchomin czy Białołęka w cenie 50 zł. Inne lokalizacje wyceniane indywidualnie! Warunkiem realizacji zamówienia jest wpłata zadatku, której wysokość ustalana jest indywidualnie.

W razie pytań zapraszamy do kontaktu pod numerem telefonu 505 131 877 lub e-mail: restauracja@zlotylin.pl.

Kontakt

GODZINY OTWARCIA

Poniedziałek - Czwartek: 09:00–20:00
Piątek, Sobota: 09:00–21:00
Niedziela: 09:00–20:00

NUMER TELEFONU

LOKALIZACJA

GODZINY OTWARCIA

Poniedziałek - Czwartek: 09:00–20:00
Piątek, Sobota: 09:00–21:00
Niedziela: 09:00–20:00

NUMER TELEFONU

LOKALIZACJA

Recepcja jest czynna od poniedziałku do soboty w godz. 8:00-16:00
W pozostałych godzinach zapraszamy do rezerwacji www.zlotylin.pl lub www.booking.com oraz samodzielnego zameldowania się w hotelu.
Recepcja jest czynna od poniedziałku do soboty w godz. 8:00-16:00 W pozostałych godzinach zapraszamy do rezerwacji www.zlotylin.pl lub www.booking.com oraz samodzielnego zameldowania się w hotelu.